Raceautorijscholen

Om onze verborgen verlangens en lang gekoesterde wensen te helpen realiseren, bestaan ​​Race Car Driving Schools. Gevaar en immens plezier, naast elkaar, vormen het autorijden. Om een ​​raceauto te besturen of te racen, moeten we daarom naar een echte Race Car Driving School gaan.

Veel scholen bieden uitstekende raceautolessen aan beginners of zelfs ervaren chauffeurs. Scholen kunnen worden onderverdeeld in verschillende typen, zoals drag-racescholen, NASCAR-racescholen, kart-racescholen, GT-racescholen en nog veel meer. Het onderwijs bestaat uit een mix van theorie en praktijklessen. Dergelijke scholen bieden zelfs alle benodigde uitrusting en uitrusting Troy rijschool Utrecht die nodig is tijdens het racen met een auto.

Finish Line Racing Schools gebruiken NASCAR-achtige auto’s en bieden een verscheidenheid aan cursussen die allemaal geschikt zijn voor verschillende niveaus van studenten. De Buck Baker Racing School behoort ook tot de categorie NASCAR-stijl.

Meestal helpt het als een bepaalde school is geaccrediteerd door de SCCA (Sports Car Club of America), omdat het de bestuurder in staat stelt deel te nemen aan de competitieve races die door de club worden georganiseerd. Skip Barber Racing School, Russell Racing School, Bertil Roos Racing School, Derek Daly Racing School, Panoz Racing School en Bob Bondurant School of High Performance Driving zijn de scholen die zijn geaccrediteerd door de SCCA.

Russell Racing School biedt cursussen aan die variëren van enkele uren tot meerdere dagen. Het biedt uitstekende rijlessen, variërend van basiscursussen tot cursussen op gevorderd niveau. Cursussen zoals Grand Prix-racen, geavanceerd rijden en tienerraceautorijden zijn allemaal te vinden op de Bob Bondurant School of High Performance Racing School.

Derek Daly Academy en Bertil Roos Racing School gebruiken formule-raceauto’s, en hun cursussen duren ook van enkele uren tot dagen en behandelen alle basisprincipes die nodig zijn bij het besturen van een raceauto.

Naast bovengenoemde scholen zijn er nog andere door de SCCA erkende scholen. Onder andere de Mid-Ohio School, Pacific Rim Performance en Driving Dynamics zijn voorbeelden van dergelijke scholen. De geavanceerde high-performance cursus van Mid-Ohio School is vooral lovenswaardig.