Μετακινούμενες Εταιρείες – Επισκόπηση

Η μετεγκατάσταση από το ένα μέρος στο άλλο είναι πάντα μια πολύ αγχωτική και δαπανηρή εμπειρία με όλη τη συσκευασία και το χειρισμό. Εκεί έρχονται οι εταιρείες μετακόμισης. Αυτές οι εταιρείες δεν παρέχουν μόνο υπηρεσίες στη μετακόμιση κατοικιών, αλλά και σε επιχειρήσεις και διεθνείς μετακομίσεις.

Η επιλογή μεταφορικής εταιρείας δεν είναι εύκολη. Κατά τη μετεγκατάσταση, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας όταν αποφασίζετε για μια εταιρεία. Η ασφάλεια των αντικειμένων είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας και γι’ αυτό ένα μεταφορική εταιρεία  αναξιόπιστο σύνολο μηχανισμών κίνησης δεν είναι καλή επιλογή. Όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα της υπηρεσίας, τόσο περισσότερα χρήματα πληρώνετε για αυτήν. Αυτές οι εταιρείες μετακόμισης παρέχουν επίσης συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε να πακετάρετε αντικείμενα στο σπίτι παρέχοντας κουτιά συσκευασίας για αντικείμενα όπως πίνακες ζωγραφικής και πορσελάνη. Τα πιάνα και τα ρολόγια παππού συνήθως μετακινούνται από επαγγελματίες με ειδικά τρόλεϊ που διασφαλίζουν ότι δεν υπάρχουν ζημιές στο φινίρισμα ή υπερβολική δύναμη που ασκείται στο αντικείμενο. Δίνουν επίσης συμβουλές για συσκευασία χρησιμοποιώντας ετικέτες, χαρτοκιβώτια, πλαστικές σακούλες κ.λπ., ώστε να είναι ευκολότερο να αποσυσκευαστείτε όταν φτάσετε στη νέα τοποθεσία.

Οι εταιρείες μετακόμισης προσφέρουν διάφορες λύσεις για τη μεταφορά των αντικειμένων σας στον νέο χώρο. Ορισμένες εταιρείες παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας και της μεταφοράς. Ορισμένα παρέχουν υπηρεσίες φορτηγών και εξοπλισμού όπου ο πελάτης αναλαμβάνει μόνος του τη συσκευασία. Υπάρχουν επίσης εταιρείες που παρέχουν μεταφορείς που παρέχουν τις υπηρεσίες σωματικής εργασίας μετακίνησης βαρέων αντικειμένων. Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι παραγγέλνουν ένα κοντέινερ και μόλις συσκευαστεί το δοχείο, μεταφέρεται στον τόπο προορισμού του. Οι υπηρεσίες από μετακομίσεις είναι πολύ λιγότερο ακριβές σε σύγκριση με εκείνες τις εταιρείες που προσφέρουν πλήρη εξυπηρέτηση. Η μόνη διαφορά είναι ότι η ευθύνη των ζημιών βαρύνει τον πελάτη στην πρώτη περίπτωση από ακατάλληλη συσκευασία ή φόρτωση. Ο μεταφορέας ευθύνεται για ζημιές μόνο σε περίπτωση τροχαίων ατυχημάτων.

Οι εκτιμήσεις των τιμών εξαρτώνται από το είδος της μετακίνησης, ανάλογα με το εάν είναι ενδοκρατική, διακρατική ή διεθνής, καθώς και τον τρόπο μεταφοράς που χρησιμοποιείται για τη μετακόμιση. μέσω δρόμου, αεροπλάνου ή πλοίου. Για τοπική μετακίνηση, το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των ωρών που χρειάζονται για τη μετακίνηση των αντικειμένων, ενώ για τη μετακίνηση σε μεγάλες αποστάσεις, το κόστος καθορίζεται από την απόσταση και το μέγεθος ή το βάρος ή το μέγεθος των αντικειμένων που πρόκειται να μετακινηθούν.

Οι άνθρωποι μετακινούνται όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά είναι κατά τη διάρκεια της άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού όταν η κίνηση είναι στο αποκορύφωμά της. Οι άνθρωποι που σχεδιάζουν να μετακομίσουν θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στην επιλογή της μεταφορικής εταιρείας της επιλογής τους για να αποφύγουν τις απάτες μετακόμισης. Η επιλογή της σωστής, αξιόπιστης εταιρείας μετακόμισης είναι επίσης ένα δίλημμα για τους περισσότερους ανθρώπους, διότι αν δεν ληφθούν προφυλάξεις, μπορεί να μετατραπεί σε έναν απόλυτο εφιάλτη. Οι νόμιμες μεταφορικές εταιρείες έχουν άδεια από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορέων Αυτοκινήτων (FMCSA), η οποία αποτελεί τμήμα του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Μεταφορών (DOT).